FlexMIS Team

Placeholder

Marco

Eigenaar


Marco heeft een bachelor’s degree in business administration (management informatie). In de afgelopen 15 jaar heeft hij gewerkt in een reeks van bedrijven, met een sterke focus op workflow processen. Zijn technische expertise omvat systeemanalyse en software. Naast zijn rol als eigenaar, is hij een senior software architect en IT-consultant.


Placeholder

Ilya

Hoofd Ontwikkeling


Ilya heeft een Master’s Degree in Engineering en behaalde een Microsoft Certified Professional certificering (70-536 Application Ontwikkel Foundation). Hij is een senior software engineer en ontwerper bij Anubis. Naast Microsoft ASP.NET (C #), Silverlight, WPF, WCF, RIA Services EF, andere ORM Database ontwerp en ontwikkeling, PHP 5, CSS3, MS SQL Server, JavaScript, jQuery – heeft Ilya ervaring met programmeren voor mobiele apparaten, is zeer bedreven in communicatie, ontwerp en kwaliteitsborging voor eindgebruikers.


Placeholder

Alexander

Backend


Alexander heeft universiteit informatica en behaalde een Microsoft Certified Professional certificering (70-536 Application Ontwikkel Foundation). Hij werd aangeworven door Anubis voor het bouwen van backend en componenten. Hij is een senior Lead ASP.NET engineer bij Anubis. Technoligieen, Microsoft ASP.NET (C #), MVC, .NET WebAPI, WPF, WCF, Unity, Autofac,

Placeholder

Tatyana

UX DesignPlaceholder

Alexey

FrontendPlaceholder

Wouter

Support